Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlandet-Är det det svåraste landet?

Det är så solklart nu...
(Solfjäder)
Det är så solklart nu...
(Påfågel)
Så många år har gått nu...
Kan inte komma ifrån...
Att jag måste vara kreativ, men hur kan jag kombinera det med att vara religiös?
Vari ligger motsägelserna?
Ibland vaknar jag, och jag måste bemästra, och mästra...
Vardagen...
Att få saker gjorda.
Och ibland drömmer jag...
Att jag kommit ett steg längre...
För att bara leva min dröm, att vara kreativ och kunna leva på det...
Eller att förlora, men att ha försökt...
Men för många andra i min familj, har jag redan blandat in i min familj...
Jag vill inte, att de ska bli berörda...
Av mitt val.
Och framförallt...
Vad innebär mitt okunnande i ekonomi?
Teknik?
Och konst, kanske inte?




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-01-10 04:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan göra konst till en ny kyrka, moské? Eller skriva religiös poesi, det är möjligt, många gör det här... Tillägna dig din religion så blir du prisad mer än du kan tänka dig, ekonomin kommer ordnas upp också! Det gjorde det för mig utan att jag ansträngde mig... (Förutom oändligt mycket i kreativitetens värld)
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim