Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG KÄNNER MIG SÅ POETISK IDAG

Jag känner mig så poetisk idag.
Fåglarna hänger upp- och ner
och bokstäverna verkar fulla av sockerdricka.
På havets botten intar jag mitt kaffe
och jag har inga svårigheter att föreställa mig.
Jag känner mig så poetisk idag!

Jag känner mig så poetisk idag.
Kanske är jag redan död
och gör kullerbyttor när det behagar
både i tankarna och i katedrarna.
Mitt i vintern går jag barfota på asfalten.
Jag känner mig så poetisk idag!

Jag känner mig så poetisk idag.
Mina fiender ler och hälsar till frugan
och regnmolnen bär rosa galonbyxor med hängslen.
Färgskalan är småful och kommatecknen ramlar ner
lite hur- när och varsomhelst.
Jag känner mig så poetisk idag!








Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-10 09:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sprallig och rolig! Gillar regnmolnens rosa galonbyxor.
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP