Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan (Idag). Önskan blir lag!

Hur för man in en önskan i den svenska lagboken?
Önskan om fred till exempel, blir krigslagar...
Så har önskan blivit lag.

Frågan är om önskan är en slav?
(Under begäret)

Kan önskan vara en elev?
(Bara kodiografi= Kodat meddelande av djupare tanke).




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-01-11 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim