Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Jag blev kär och nu är det dags
Vi två ska bli ett är bestämt
Livet tar en vändning nu
Äntligen blir det bekräftat
Att det är du och jag förevigt




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-11 15:24



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Gratulerar
2020-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Oh, vad roligt, önskar er många fina år tillsammans!
2020-01-12

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Grattis och lycka till!
2020-01-11

  AndLou VIP
Stort grattis till er! :)
2020-01-11

  ULJO
Så underbart att få uppleva äkta kärlek. Blir glad för din skull. Lycka till.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP