Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske det bästa som jag skrivit...Med inspiration givetvis.


Blåser i mitt hår, Hatten på ackord!

Det blåser ute.
Det sägs inte att det är storm.
Men det kan mycket väl vara storm därute!
Förnekelse!

Om jag hade varit ute nu...
Och mitt hår flugit åt alla håll...
Hade jag inte blivit en "stormhatt" då?
-Nej,det går väl inte att en hatt är gjort av ett organiskt material?
Det måste väl vara gjort av ett konstgjort material?

Och med båda fötterna på jorden...
Vilket jag har, rent bokstavligt..
Både DU och JAG...
En stormhatt är SANNERLIGEN...
En blomma!
Korrekta ska vi vara...
Där vi står, sitter, Går,
Med fötterna på jorden...

En "Stormhattsdag", som denna!




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-12 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim