Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbrist

Vädret är ur led
Saknar snön
Vad händer
Kommer årstider försvinna
Dom fantastiska växlingarna
Värmen är onormal denna månad
Ur led är vädret
Hoppas det vänder




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-12 10:02



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja , denna vinter liknar ingen annan
2020-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om vintersaknad. Något är fel, känns det som.
2020-01-13

  M.Eta
Det är lite märkligt. Bara inte vintern kommer när vi kommer in i mars och vill ha vår. Brukar ju bli något bakslag.
2020-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om klimatförändringar som oroar!
2020-01-12

  ULJO
Tråkig verklighet.
Kanske miljöpåverkan.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP