Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart tre år sedan

Det var snart tre år sedan du äntrade mitt livskapital
som du åt min heta längtan.
Tuggade i dig min vedervärdiga lust att göra vad som helst
framför ditt alldeles mjuka ansikte.
Och ljusspeglingarna
du skickade på mig.
Framkallningsglittret vid min silveryta.
Jag blottade.

Drömde så, så länge, i hela din vida vidriga repertoar av solbyar.
Knappt kännbara
stormvindarna som enhälligt anföll mitt sårbara skinn.
Alltihopa. För min envisa strävan. Tro










Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-12 13:52



Bookmark and Share


  Epione VIP
Den här tog tag i mig, att lämna någon med en vidrig repertoar av vad det nu må vara. Så sårbar så fint ordat.
2020-01-23

    ej medlem längre
Dina ord har kraft och glöd, för att inte tala om poetisk känsla. Ett insiktsfullt tillbakablickande på en relation i obalans, tänker jag när jag läser din text.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP