Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delas enligt önskemål från författaren till texten.


Min sons enda dikt

 

Gud är större än det största

gud är mindre än det minsta

 

Evigheten är först och sist

evigheten är här och nu

 

Sanningen finns i komplexiteten

sanningen finns i enkelheten




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-13 11:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärt...
2020-01-18

  ULJO
Mer relevant än sagoboken bibeln
2020-01-14

  Annie b'larsson VIP
Men herregud har du inte fått nån kommentar!

Det här är jättebra tycker jag. Lika bra som något i bibeln. Be sonen skriva mer!
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP