Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Prins Korv

 

Pur mångsysslare
kamrat Smeden är
äkta korvpysslare
blir i sin lilla affär

slaktat och styckat
i ekologiskt system
köttet fint smyckat
ifrån denne bohem

en färs i blandning
från kossa och svin
gör en buklandning
i mage med protein




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-15 15:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ooops!
samt -sessa
Icke att förglömma!
;)
2020-01-15

    Sefarge VIP
Poetisk bukfylla
För Prins och
Svenne?
;)

2020-01-15

  överlevaren VIP
Fina grejer....gott i tarmen!
2020-01-15

  Öknens Ros VIP
Äta bör man
Annars dör man
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP