Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOGSPROMENAD

En promenad i skogen
med allehanda grubbel
gör själen redobogen
för livets snår och snubbel.
Och när jag kommer ut igen
till gatans larm och asfalten,
då är jag fylld lekamligen
likt lyckans glas med bubbel!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-15 17:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig rimmad dikt där jag vill instämma i hur eufori lätt kan skapas med något så enkelt som en skogspromenad!
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP