Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelmat

Fågelbordet dukat nu
Småfåglar äter glatt
Kråkor stör




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-16 10:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detta känns igen!
2020-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få matro ej lätt
inte heller säkert sätt
att äta sig mätt
2020-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Det är likadant i vår trädgård.
Kråkorna är storätare, har precis köpt en ny säck med solrosfrö och nya talgbollar.
2020-01-17

  M.Eta
Så sant! Även skator och kajor. Vill helst mata småfåglarna
2020-01-16

  ULJO
Alltid inkräktare som stör friden.
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP