Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Sceneri,min personlighet!

Och Gud säger; Ditt liv har inte varit lätt.
Det vill jag åtminstone att han ska säga, när vi möts!

Mötet med Gud kanske är ett Sceneri.
Olika scener ur filmer, där man får vara delaktig.




Bunden vers av Mim
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-01-16 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim