Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombord på din egen båt.

Jag kan inte vara så här sjuk,men det är jag.
Trots att jag är gravid.
Jag borde inte tänka på mig själv i ett läge som detta.




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-16 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim