Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod och minnen

 

Idag

när vemodets slöjor

blandas med minnen

vill jag lägga mig

hos dig

låta dina armar

omsluta mig

lyssna på

din andning

bli nära i känslor

Jag vet att du

kan trösta

gårdagens tankar

så nytt hopp i dem




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-17 08:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så nära och skönt...mycket fint...
2020-01-18

  Feliaxel VIP
Berörande vemod
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP