Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

 

 

att i din nackes linje 

mjukt få smeka 

känna varma huden

jag ryser av välbehag

 

nafsar lätt dina örsnibbar

du tänder mig så lätt

och du vet det

vet vad som väntar

 

hela du är så lockande

så förförisk

jag blir så matt

jag lägger mig platt

 

du är en gudabenådad gåva

skänkt från ovan till mig

dig jag har så kär

tror det kärlek är

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-08 11:21



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket vacker och fint flyt i texten
2020-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart att få njuta kärlekens dryck!
2020-02-09

  Niliboy
Väl är beställt å vi nafsar i örsnibbarna å tror på kärleken!
2020-02-08

  Bodingen VIP
"Love is in the air"...
2020-02-08

    Lena Staaf VIP
Rar och go kärleksdikt!
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP