Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKMAL

 

Dagen gick

snabbt förbi

 

alla sysslor

är avverkade

 

nu vilar lugnet 

i bokens sidor

 

orden simmar

upp- och nedströms

 

bereder sorger

glädje utan namn

 

lästa sidor

snart oräkneliga

 

slutet är nära

nya böcker väntar

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-03 18:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med böcker...det finns alltid något nytt att upptäcka...fin dikt...
2020-02-22

  Rise Little One
Underbara stunder med världens bästa sällskap .
2020-02-04

  ULJO
Bokläsning en bra sysselsättning och väl berikande.
2020-02-04

  Feliaxel VIP
En väldigt avkopplande sysselsättning
2020-02-04

  Niliboy
Att läsa ger frid, själv orkar jag inte läsa annat än Bibeln ommorgonen!
2020-02-03

  Boel Lindell
Ja, det finns alltid fler böcker att läsa och tur är väl det! Det är som att vandra mellan olika världar och ger ens liv ett stort innehåll.
2020-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Alltid spännande och intressant att hålla en bok i händerna och snart få veta vad som finns mellan pärmarna.
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP