Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vad åstadkom Hasse å Tage ?




Jo de fick människor
att skratta tillsammans.
Höger och vänster möttes
skrattade tillsammans
utan att förlora sig i en intetsägande mittfåra
och tappa bort sitt eget politiska patos.

Idag har vi tappat skrattet.
Vi förstår inte skrattets psykologi.
Höger och vänster möts
med hjälp av Sverigedemokrater,
tappar sin egen ideologi och det finns inget
att skratta åt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-17 19:25



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Jag älskade att titta/ lyssna på Hasse o Tage :)
2020-01-22

    Lena Staaf VIP
Skrattet är det som på ett underbart sätt förlöser oss från våra kramper. SD är inte det minsta roliga. Det blir deras fall.
2020-01-18

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Nej det finns det inte, men förhoppningar om bättre tider. Om inte nu så efter nästa val.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP