Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samarbete v/s relation.


MIN BROR OCH JAG!

Relationen mellan min bror och lilla jag
fördjupades när vi klarade ut en del på C,
medan vi väntade på backupen låg vi med
telefon och hörsnäcka på under 3 - 4 tim.
mycket barndom och arbetsgemenskap
dryftades, helt slut efter sessionen men
nöjd och upplyft...

Gud har en plan för oss alla och envar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-01-18 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje