Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är nu 48, 45 och 35 år.


Till mina älskade barn

Mina tre barn vill jag alltid vara nära

ni är så kloka och fantastiskt fina

så vad kan jag mer begära

ni är ett lån men ändå mina

ni är min stora glädje och mina bekymmer

till er finns min kärlek vad än hända må

ty den är villkorslös med allt den rymmer

jag är så stolt och jag älskar er så




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-18 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var fin..
2020-01-29

  överlevaren VIP
Berörande vacker hyllning till dina barn!
2020-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen mig i dina ord, även om mina tre barn är lite yngre...mycket fint...
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)