Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte på distans

Dina sms
Ljuder
I den sammetslena
Hudlösa natten

Ensam
Vill ha tröst

Jag är din lättfotade
Älskarinna
Madonna
På en pedistal

I distansens rus
Blandas våra safter
Utan att någonsin
Våra kroppar mötas

Allt svävar
Så lätt och kravlöst
Som i fantasins
Obegränsade frihet

Men priset
Självförakt
Och en bitter
Eftersmak

Tillgänglighet
Till mig
Är över

Släpper nu in
Det verkliga
Livet

Som fanns
Hela tiden
Väntande

På mig


















Fri vers av Virvelvind
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-19 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind