Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hare haiku

söndagsmorgon
en ensam hare
på friidrottsarenan




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 466 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-01-19 13:05



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket
2020-02-29

  Birk Andersson
*hare kallas även en långdistanslöpare som håller tempot uppe så att stjärnlöparna ska få bra tid
2020-01-21

  M.Eta
Inga motspelare i sikte. Bra haiku!
2020-01-21

  Cikoria Blå VIP
En fin bild.
2020-01-21

  Staffan Nilsson

Alla drönar!
Farthållaren väntar och väntar ...

2020-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Ser haren skutta omkring i tidig morgontimma.
2020-01-20

  Per Drysén
Trevlig syn med värme och glädje att utnyttja
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson