Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill gå hem

Mina nycklar
Bränner hål i min väska och in i mitt lår
Medan jag går

Våra nycklar
Som inte längre leder
Till ett fallet fågelbo
Eller lugn och ro
Igen

Jag går mellan terrarium
Och tittar in
Där folk andas sin luft
Och äter sin mat
Och smeker sina väggar och handtag
Omfamnade av sina lakan på natten
Det luktar
Hem




Fri vers av intesammaperson
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-19 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson