Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ett nej

Lämna mig ifred
Låt mig försvinna
Låt mig slippa
Kärlet
I vilket
Du stoppat kuken
Igen och igen
Och lova mig inte att inget säga
Tvinga mig inte till tystnad
Om hur du bad mig att ljuga
Om hur kul och skönt det var
Trots att jag aldrig ville
Jag ville bara få vara hos någon som brydde sig
Som skyddade mig
Men man är ett villebråd
Om man vill fly
Och jag har aldrig råd att betala resan
För en säker väg
Mina pengar gäller inte här
De är inget värda




Fri vers av intesammaperson
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ert ja ska vara ett ja. Ert nej ska vara ett nej. Vad därutöver är är av ondo."
2021-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör.
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson