Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att införskaffa:


- Krossade tomater
- Rapsolja
- Fönsterputs
- Ork
- Lust
- Framtidstro




Fri vers av intesammaperson
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-12 11:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörs av de tre sista raderna på din önskelista.
2021-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Och syltlök.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson