Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur Ide

Händerna slet hon från greppet som ströp. Hon behövde känna sig fram, få treva. Krypa ur skrevan där hon hållits undan solen med kjolen uppdragen till höfterna. Undvika att falla ner i närmaste kleva. Släppa löftena hon släpade i backen.
Läka skavsåren på nacken.




Prosa (Kortnovell) av intesammaperson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-24 11:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt om en kvinna som letar efter ljuset som ska skingra mörkret.
2021-08-25

  TrollTörnTrappan VIP
Man kan läsa bokstavligt - då känns den ohygglig.
Och man kan läsa symboliskt - då blir den uppbygglig.
...beroende på om vi fokuserar på bördan eller befrielsen.

Hursomhelst vackra rim & inrim, i en grotesk grotta?!

2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson