Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vara en dialog mellan oss själva, när vi influeras av andra. Men non-profit-generation! Bokstoff om meteorologen och Tarotkorten. Hennes liv.


Som taget ur en bok, kan vara bra då och då.

Meteorologen sade;
-En frihetsfront är över oss!

Och vilka rymder och möjligheter sade den som tittade på morgonens väder.
Där meteorologen medverkade!

När Alkemi omvandlar de negativa och svåra situationerna i vårt liv till vishetens guld och sanningens diamant.
Gör oss öppna för att inse högre sanningar som hedrar själen, får oss att älska jaget med alla dess brister och acceptera utmaningar som lärdomar. Alkemi är att tänka om när det gäller inställningen till livet, att välja att se glaset som halvfullt istället för halvtomt. Alkemi är ett uttryck för den positiva tankekraften i det goda livet.




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-20 02:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
glaset är antingen helfullt eller heltomt! passionens tankesätt...
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim