Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Vintern är saknad nu
Visar tecken på vår ju
Vart tog den vägen




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-20 12:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sannerligen en konstig vinter.
2020-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan ju fundera på detta. Ur led är naturen.
2020-01-20

  ULJO
När körsbärsträden blommar i januari kan man ju undra.
2020-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Tycker att det är oroande att årstiderna inte är som dom brukar vara.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP