Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min magiska penna

 

 

Tack gode Gud för att du gav mig en magisk penna

Tänk så vackra dikter jag kan skriva med denna

Min magiska penna kan inte bara skriva

Den är så vass, den kan klyva, skära, riva 

Och så kan den även tala, tänka och känna

Den kan det mesta, min magiska penna

Nu ska min penna hjälpa mig att rädda mitt land

Och du, jag struntar i att du blir trött på min pennas tjat ibland

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-20 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är lite på pricken, som över i:et. Den där pennan är även hejare på att skriva sönder de sataniska orättvisorna, har jag hört. Sieg halleluja.
2020-01-20

  Öknens Ros VIP
Ibland är Gud generös.
2020-01-20

  Gunnar Hilén VIP
Hoppas raderna når fram.......
2020-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Yes!! Bara så bra!
2020-01-20

  Ulf Carlsson VIP
"Ni har makten,
jag har ordet.
Jag har ordet
i min makt!"
(Strindberg)
2020-01-20

  Staffan Nilsson
Träffande!
2020-01-20

  Gunnar Hilén VIP
Strålande. Känsligt. Vackert. Revolutionärt.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP