Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LTD. Edit!

Association Ltd.
(Vad står Ltd för?)
Alla ide`er som blir visuella, eller som inte rör sig i den röda trådens sfär.




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-01-21 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim