Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

Herr Frost har pudrat marken vit
Kan det vara vinter på gång
Vädret ha velat både hit och dit
Väntan har varit så lång

Hoppas kylan stannar nu
Vill inte ha vår riktigt än
Årstiderna vacklar ju
Önskar att vi får lite snö sen




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 07:57



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fin dikt om önskan om vinter på rim.
2020-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vinterönskan i rimmad dikt!
2020-01-24

  Öknens Ros VIP
Kanske du blir bönhörd, vi har ju hela februari kvar.
2020-01-23

  ULJO
Det blir lite mer normalt med frost den här tiden.
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP