Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är en manifestation av mitt genetiska arv och dess integration i en civiliserad omvärld. Att klappa mig på axeln eller spotta mig i ansiktet på grund av den jag blivit och det jag utfört är en utvärdering av naturens prestation. Att hävda att jag gjort rätta val vore en hyllning till mina förfäder liksom motsatsen vore en skymf. Jag är en produkt av allt och alla som någonsin existerat inom existensens ekvation. Jag Är...




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-23 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan