Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidseternist

Idag tänker jag på tiden, som under min evighet flytt.
Var stund den allra sista, precis innan någonting nytt.
Att åren går är obestridligt, sann är vyn i spegelen.
Betrakta den i all din hast, se tidens motstånd frysa fast, en evighet i varje stund, men evig stiltje, ingalund.
Ty den som lever, kommer se, att då och sen är nu även de.




Fri vers av Brunluvan
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-01-29 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan