Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugg-koan

I det månbelysta klostret gömde sig en munk som såg monster i skuggorna. Den vise mästaren räckte fram en lykta och sade: "Skuggor föder illusioner; monster bor i tankarna. Belys ditt inre, och skuggorna avslöjar sanningen. Är monstren verkliga eller speglingar av de outredda vråerna inom dig?"




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-30 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan