Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80-talist, vuxen till sist

Fann våra kickar i naturen
Lekte kickers i vita Fila-skor
Planerade livet över luren
Fick pannkakor med socker hemma hos farmor
Supernintendo och sega MEGA drive
90-talsungar och småstadsbor
Prutthumor, pungslag och high-five
Fanns ingen skillnad mellan vän och bror
Vi spelade Zelda; Ocarina of time
Slagskott över sargen på uterinken
Ostbågar, pommes och daim
Morsan spelade kassettband med televinken
Där och då va vi alltid här och nu
Det var dom och vi och det var jag och du
Sommaren var evig och himlen aldrig grå
Varje dag var magisk och sorgerna var få
Den tiden kan vi inte att återfå
Men vi har det jäkligt bra ändå
Efter regn kommer solsken
För när allting kommer omkring
Har vi med oss våra barnsben
Och livet är rätt så King!




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-02-25 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan