Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Covidering

Virus cirkulerar
Hälsa degraderar
Media propagerar
Rykten briserar
Individer reagerar
Stater improviserar
Rädsla korrumperar
Korrumptionen infekterar
Restriktioner distanserar
Ekonomier raserar
Bilder chockerar
Pengar devolverar
Experter informerar
Rubriker summerar
Tolkningar abstraherar
Stressen dränerar
Diktaturer deklareras
Censurer implementeras
Folket dirigeras
Olydiga exponeras
Demokrati konfiskeras
Frihet minimeras
Personer ruineras
Konserver restnoteras
Exempel statueras
Sjuka ventileras
Arméer mobiliseras
Teorier dementeras
Fakta garanteras
Folket bombarderas
Tills hotet neutraliseras
Och resultatet kontempleras




Fri vers av Brunluvan
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-25 23:54



Bookmark and Share


  Svart svan
Fantastiskt sammanfogat och mycket perceptivt uppfattat... resultatets kontemplation kan dock svårligen komma förbi begreppen "korrumptionen" respektive "devolverar" utan att stanna upp och jämföra dem med dess gelikar "korruption" respektive "devalvering"... och där kvarstår kontempleringens detaljstuderande essens tills verkligheten gör sig påmind, som jag ser det...
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan