Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet hur det är


Processen

Skissar på en vers
Dissar densamma
Låter pervers
Går och kissar
Kommer att tänka på den gången med brännvinet
Fnissar till
Missar porslinet
Letar papper på tom trissa
Gissar att det är sånt som händer vissa
Hade gått till affärn om inte himlen pissa
Ibland får man helt enkelt kompromissa
Återgår till att skissa
Skriver något kul om brännvin och en diakonissa





Bunden vers (Rim) av Brunluvan
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-12-04 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan