Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/1-20

Jag skriver efter middagen på fredan,
när disken laddats i sin apparat.
Det är tjufjärde januari redan
i tjuguhundratjugu års format.

Okej, jag skriver lätta yngre verser
om aktuella tillstånd i mitt jag,
fast forna greker, romare och perser
skrev dikter av ett mera tidlöst slag.

Om dagens händelser och kontroverser
kan även enkla rader vara bra.
Framtida greker, romare och perser
får veta vad som hände just i da´!






Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-01-24 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP