Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagdikt


25/1 -20

Himlen en örlogsflagga,
vasstungad, blågul.
Jorden ett smutsigt hav
med leriga åkervågor.
Luften perforerad av sirener,
klockklanger, fågelläten, barnskrik.
Enstaka lördagsleenden.
Dikten famlande och svarslös
bakom vintergardinerna.
På glasbordet en vit lilja
och en utbrunnen
stearinstump.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-01-25 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP