Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när val inte finns

pubertetens trauma
gör sig påmind

det var så mycket
som togs ifrån mig

allting som var gott
allting som var lycka

i utbyte fick jag ensamheten
samt rädslor i galna proportioner

jag fick knappt någon kropp
däremot fick jag nya tankar om den
som var ovana och hemska

när jag återupplever
åren som varit
blir jag tung och sorgsen




Fri vers av ett blått spöke
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-26 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke