Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26/1 -20

Rengör min cykel,
lagar en korg,
går ut med hunden,
fikar med frun,
tar mig en tupplur,
tänker en stund,
löser ett korsord,
tittar på sport,
skriver en dagdikt,
lyssnar på Bach.
Är detta verkligen
en riktig dikt?
Den är ju dagens sanning!






Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-26 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är absolut dikt. Haikus, för att nämna något annat, ska egentligen vara en dagshändelse. Som nyheter, att sparas till eftervärlden. En dag i livet... Väldigt fint. Konst är själv reflektion, trots allt.
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP