Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånge

Jag är fånge av mitt liv.

Frihetsberövad av den perfekta tillvaron.

Burfågel av mina inre demoner.

Gisslan av min lust.

Intagen av mina känslor

Frigjord av din kärlek.




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-01-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J