Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLOTTBESÖK - tanka

Arme av änder

intar krusat sjövatten

angör en brygga

ockuperar tjattrande

halvsjunkna gistna brädor

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-30 17:45



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så målande och fin Tanka
2020-02-03

  Lars Hedlin
Härligt såg flera dussin måsar på åkern ett tidigt vårtecken!
2020-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
När det blir så, då vet man att våren inte är alltför långt borta...känns gott...
2020-02-01

    Lena Staaf VIP
Bara så härligt tjattrande!
2020-01-31

  ULJO
En vink av gamla sortens kackelstugor
2020-01-31

    Sefarge VIP
Rena kvacksalveriet
Ledamöter
Som angör
Riksdags
-huset?
;)
2020-01-30

  Niliboy
Ja, de är så välkommen!
2020-01-30

  Feliaxel VIP
Trevlig syn
2020-01-30

  Öknens Ros VIP
Deras snattrande och tjattrande påminner om Kalle Anka.
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP