Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRTECKEN - tanka

Tog in vårtecken

körsbärskvistar står i vas

svulstiga knoppar

sprickfärdiga av längtan

att slå ut i rosa blom




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-29 17:32



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackert!
2020-02-05

  Fem hjärtan VIP
Underbart med dessa vårtecken men det är för tidigt...
2020-02-03

  Lars Hedlin
JA så fint!
2020-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, se det längtar man efter...det ska bli så härligt...vacker tanka...
2020-02-01

    Lena Staaf VIP
Kluvna känslor - vårlängtan men för tidigt. Klimatförändringarna...?
2020-01-31

  ULJO
Härligt men alldeles för tidigt. Ur led är tiden.
2020-01-30

  M.Eta
Så härligt!
2020-01-30

  Feliaxel VIP
Så fina dom är när dom slår ut
Vårlikt
2020-01-29

  Niliboy
Så fin snart har vi vår å blomning!
2020-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Innan våren kommer utomhus kan vi glädja oss av vårkänslor inomhus.
2020-01-29

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Underbart! Nu vill vi våren spira.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP