Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords

Istället för att falla
försöker jag
med lätta steg
passera en lina
så smal

istället för att gå ner
tillbaka till hålet
försöker jag
snabbt gräva mig
ut därifrån

istället för att glömma
försöker jag att minnas

istället för att ropa
hur jag känner

så viskar jag det
inombords.




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-27 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I