Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

När längtan blir för svår
Hur ska man leva då
Ska man bara vänta
Eller söka svar på frågan
Att vara aktiv hjälper

Man ska inte sitta still
Nej skaffa mening i livet
Leva ut varje dag
Unna sig livets goda
Samla på goda minnen
I morgon kan det vara försent




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-28 10:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, hade jag haft en hatt skulle jag lyfta på den!
2020-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och insiktsfullt diktat!
2020-01-28

  Öknens Ros VIP
Livet går inte i repris, så lev medan du kan!
2020-01-28

  ULJO
Kloka ord från din penna
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP