Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om kärlek

I min tanke du alltid är
Ja så är det att vara kär
Inget annat går att tänka på
Alltid ska det vara så
Oavsett vad som händer
både här och där




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-28 15:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2020-01-29

  M.Eta
Så fint om kärlek!
2020-01-29

  ULJO
Kärleken något underbart och vackert. När den är äkta och innerlig.
2020-01-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktar du kärlekens essens!
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP