Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd mot dig


Min spända tystnad
Och mumlande ord
Mina ofullständiga meningar

Är det något jag gör mot dig
Du gör mot mig
Eller jag mot mig själv?




Fri vers av intesammaperson
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-30 09:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din text, hoppas att du finner svaret och lugn och harmoni!
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson