Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slut dina ögon...


KLOK KVINNA!

En klok kvinna sade, slut dina ögon,
du undgår då att se allt det hemska,
täck dina öron så undgår du att höra
om allt elände.

Det som inte kan ses eller höras finns
inte i världen.
Tänk endast vilken tjänst du kan göra
för dina medmänniskor.
Tjäna eller tjänst betyder olika saker...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 185 gånger
Publicerad 2020-01-30 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje