Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rappare, knarkare

 

Först blir du knarkare 

Och sen blir du rappare

Då knarkar du mer för att rappa skarpare

Visst rappar du mycket rappare 

 

Det blir högljutt, det blir 180 decibel 

När du skjuter en snubbe från en annan kartell 

Du rappar så bra, du låter så snäll

Grattis! du har blivit kriminell

 

Först blir du rappare

Och sen blir du knarkare 

Tills du helt och hållet tappare'

Lugn, kåken kommer göra dig starkare 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-30 15:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
100 % ljudisolerad isoleringscell
2020-01-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,i en madrasserad cell,där ingen hör dom.
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP