Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När utmaningen närmar sig


Ett effektivt botemedel mot kaos?

När utmaningen närmar sig vad göra då?
Jo jag har en backup
som har en backup som har en backup app
som i sin tur har ytterligare en backup
som dessutom har en ytterligare app för backup
som replierar på ytterligare en backup
som dessutom har en säkerhetsbackup
Efter detta kan jag kanske känna mig tryggad mot kaos
men hjälper det mot coronaviruset?
Frågar du oroligt
Och jag svarar man skall inte blanda äpplen med päron
ordning och reda skall det vara som i Sveriges statsfinanser typ




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-01-30 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP